DECON

Effectieve tools voor uw dagelijkse bedrijfsvoering

We bieden een gestandaardiseerde basis die snel inzetbaar is, en maatwerkoplossingen voor bedrijven die meer geavanceerde en specifieke automatiseringsbehoeften hebben.

CRM-Tool

De Boekhouder Assistent

CSRD Dashboard

Maximale Efficiëntie in Klantbeheer

Onze CRM-Tool is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid en maatwerk in gedachten. Het stelt jouw team in staat om klantrelaties op te bouwen, te versterken en te beheren op een efficiënte manier, wat resulteert in hogere klanttevredenheid en betere bedrijfsresultaten. Dankzij onze flexibele aanpak kan de tool volledig worden aangepast aan jouw specifieke bedrijfsprocessen en -doelstellingen.

Jouw Slimme AI-Bot voor Financiële Administratie

De Boekhouder Assistent combineert de kracht van automatisering met AI om boekhoudkundige processen slimmer, sneller en foutloos te maken. Geen ingewikkelde software of kostbare boekhouders meer voor eenvoudige administratieve taken – deze bot maakt jouw financiële administratie eenvoudig en toegankelijk, ongeacht de grootte van je bedrijf. Het resultaat? Meer efficiëntie, minder fouten en altijd up-to-date financiële gegevens.

Inzicht en Compliance voor Duurzaamheidsrapportage

Ons CSRD Dashboard maakt het eenvoudiger voor bedrijven om te voldoen aan de steeds strenger wordende duurzaamheidsregels. Het helpt je om niet alleen te voldoen aan de wettelijke eisen, maar ook om beter inzicht te krijgen in je ESG-prestaties. Met onze tool kun je transparanter communiceren over je duurzaamheid en je bedrijf positioneren als een verantwoordelijke, toekomstgerichte organisatie. Dit is niet alleen goed voor compliance, maar versterkt ook je reputatie bij klanten, investeerders, en medewerkers.

Plan vandaag nog een kennismakingsgesprek in!

Scroll naar boven